ANKARA / KALECİK - Dumlupınar İlkokulu

Nis

20.03.2018 tarihinde 22Mart Dünya Su Günü kapsamında ASKİ’nin düzenlemiş olduğu tiyatro etkinliğine 2/A, 2/B ve 3/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte katılmışlardır. Etkinliğe velilerimiz de eşlik etmişlerdir. Su konusunda bilinçlendirme amaçlı yapılan bu etkinlik katılımcılar tarafından beğenilmiştir.

Nis

18.03.2018 tarihinde Çanakkale Zaferi 103. Yıl Dönümü Kutlamaları münasebetiyle öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programa tüm öğrencilerimiz katılım sağlamıştır. Program içeriğinde şiir, orotoryo, türkü ve günün anlam ve önemini belirten konuşma yer almıştır.

Nis

Öğrencilerimize eba.gov.tr adresinde yer alan “vergibilir” öğrenci içerikleri izletilmiştir. Öğrencilerimizle vergi bilinci ile ilgili resim ve şiir etkinlikleri yapılmıştır.

May

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından özenle hazırlanan gösteriler büyük beğeni ve alkış aldı. 23 Nisan coşkusunu anlatan şiirler okundu. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu gösteriler ve yarışmalar heyecanla izlendi.

May

Polis Teşkilatımızın Kuruluşu’nun 172. Yıl dönümü vesilesiyle okulumuz anasınıfı öğrencileri ile İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ziyarette bulunduk.

May

Okulumuzda Sivil Savunma Kulübü tarafından ikaz-alarm, personel tahliye ve yangın tatbikatı yapıldı.

May

“Öyküleriyle Türkülerimiz” ilçe finalinde okulumuz 3-B sınıfı öğretmeni Duygu KAPLAN hazırlıkları üstlendi.  Öğrencisi Nehir BENLİ ilkokulumuzu temsilen “Hey On Beşli” türküsü ile yarışmaya katıldı. Okulumuz İlkokullar arasında ikinciliği elde etti. Öğretmenimizi ve öğrencimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuzda toplanan atık piller TAP tarafından ödüllendirildi. Atık pilleri doğaya karışmadan geri dönüşüme kazandıran öğretmen ve öğrencilerimize Atıl Pil Yarışması kapsamında ödül verildi. Ödülümüz olan Satranç Eğitim Panosu ve Satranç takımları öğrencilerimize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Kas

İlköğretim Haftası Kutlamaları